Fladbrødene kan både bruges til aftensmad – evt. sammen med en salat eller en portion falafler – som forret eller som sandwich i madpakken. Opskrift og foto stammer fra bogen "Solo" af Ditte Ingemann.
1 Person
Ingredienser
100 g
halloumi eller grillost
-
olivenolie til stegning
0.5 stk.
avocado
0.5 stk.
granatæble
-
mynte og/eller koriander
-
fladbrød (naturel)
4 spsk.
hummus
1 tsk.
sesamfrø
1 tsk.
chiliflager, tørrede
ANNONCE
Sådan gør du
1
Skær halloumien i tynde skiver, og steg dem sprøde og gyldne i olie på en pande på begge sider.
2
Skær avocadoen i skiver, fjern kernerne fra granatæblet, og hak urterne fint.
3
Lun pita- eller fladbrødet, og smør det med hummus. Top med avocado, granatæblekerner, stegt halloumi og urter.
4
Drys til sidst med sesam og chili. Kan serveres sammen med oliven eller toppes med syltede rødløg.