Fladbrød med hummus, halloumi og granatæble
VEGETAR

Fladbrød med hummus, halloumi og granatæble

Fladbrødene kan både bruges til aftensmad – evt. sammen med en salat eller en portion falafler – som forret eller som sandwich i madpakken. Opskrift og foto stammer fra bogen "Solo" af Ditte Ingemann.
  • 1 Person

Ingredienser

100 g halloumi eller grillost
- olivenolie til stegning
0.5 stk. avocado
0.5 stk. granatæble
- mynte og/eller koriander
- fladbrød, naan eller pita (naturel)
4 spsk. hummus
1 tsk. sesamfrø
1 tsk. chiliflager, tørrede

Sådan gør du

  1. 1
    Skær halloumien i tynde skiver, og steg dem sprøde og gyldne i olie på en pande på begge sider.
  2. 2
    Skær avocadoen i skiver, fjern kernerne fra granatæblet, og hak urterne fint.
  3. 3
    Lun pita- eller fladbrødet, og smør det med hummus. Top med avocado, granatæblekerner, stegt halloumi og urter.
  4. 4
    Drys til sidst med sesam og chili. Kan serveres sammen med oliven eller toppes med syltede rødløg.