Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
600 g | hvid fisk eks. lange eller mørksej |
4 stk | æg m/l str |
2 dl. | sødmælk |
4 dl. | piskefløde |
1 tsk. | Maizena |
2 tsk. | Stærk karry evt. dijonsennep |
- | Lidt peber og salt |
2 stk | bagekartofler |
3 stk | små porrer |
2 stængler | bladselleri |
1 spsk. | olie |
50 g | revet ost F.eks. emmentaler |
- | En god grøn salat |
- | brød – gerne groft brød |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10