En slags snysk
- 4 Personer
- 30 Minutes
Ingredienser
2 håndfulde | gulerødder slanke |
1 stk. | lille blomkål |
2 håndfulde | grønne bønner |
1 l. | vand |
25 g | smør |
1 spsk. | hvedemel |
2 dl. | sødmælk |
- | salt og peber |
100 g | røget skinke |
lidt | Persille, hakket |
Sådan gør du
-
1Halver gulerødderne på langs, og kom dem i en gryde med kogende letsaltet vand.
-
2Skær nu blomkål i buketter og kom i gryden.
-
3Skær stilken af bønnerne og kom i gryden til sidst.
-
4Smelt smørret i en gryde, og tag gryden fra varmen.
-
5Ryst mel og mælk sammen, og hæld blandingen i gryden.
-
6Pisk sammen.
-
7Stil gryden tilbage på blusset, og lad saucen koge ved svag varme og under omrøring i ca. 2 minutter.
-
8Kom lidt kogevand heri, og lad saucen simre i 5 minutter.
-
9Smag saucen til med salt og peber.
-
10Kom de afdryppede grøntsager på fad, og hæld sauce henover.
-
11Kom skinke og persille herpå og server.