ANNONCE ANNONCE DESSERT Elviskage med bacontopping Fyldig, lækker chokoladekage med virkeligt syndig topping af jordnøddesmør og bacon! 6 Personer 60 Minutes Dejen 100 g smør 2.5 dl sukker 2 stk. æg 2 dl hvedemel 3 spsk. kakao 1 tsk. bagepulver 2 spsk. rasp Topping 4 spsk. jordnøddesmør 2 stk. bananer i skiver 2 dl fløde 1 pakke bacon i skiver 1 spsk. kakao ANNONCE Sådan gør du 1 Smørret smeltes. 2 Pisk sukker og æg sammen til en luftig masse. Kom smørret i. 3 Bland mel, kakao og bagepulver sammen, og kom de tørre ingredienser i skålen, mens du pisker. 4 Smør en lille firkantet bradepande med smør eller margarine. Drys herefter formen med rasp. 5 Bag kagen i cirka 20 min.ved 200C eller 180 grader varmluft. Kagen må gerne være lidt blød i midten, men sprød på overfladen. 6 Køl kagen af. Skær den ud i passende størrelser, den er meget heftig. 7 Skær bacon i meget små firkanter. Steg baconen, til den har fået en god farve. Lad herefter baconen tørre på et stykke køkkenrulle. 8 Pisk fløden, ikke helt fast, den skal være, så du kan scoope den op med en ske. 9 Smør jordnøddesmør på hvert stykke kage. Kom et par skiver banan på, en skefuld flødeskum og drys til sidst med ristet baconkrymmel og lidt kakao. PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz: Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter, og vind gavekort til Paradis Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Scoop de rigtige svar og deltag i lodtræningen om et gavekort på 1000 kroner til Paradis. Vi trækker en vinder d. 31. juli 2025