ANNONCE ANNONCE FROKOST Dildkrydrede grøntsager og pocherede æg Radiserne bliver lyserøde, hvis de får et lille opkog. 4 Personer Ingredienser 1 bundt radiser 1 stk. fennikel lille 0.5 stk. agurk 2 spsk. dild hakkede 1 dl piskefløde 1 tsk. citronsaft 8 stk. æg - salt lidt 1 tsk. lys eddike - ærteskud eller salat - citronskal ANNONCE Sådan gør du 1 Lad radiserne få et opkog. Afdryp og skyl i koldt vand. Kom radiser, snittet fennikel og agurk i en skål. Vend med dild og lad stå. 2 Rør fløde med citronsaft og lad stå. 3 Sæt to gryder med letsaltet vand og eddike over. Pocher to æg ad gangen i hver gryde. 4 Server de pocherede æg på en bund af ærteskud eller salat. Hæld flødecremen henover og fordel den sprøde salat. Rugbrød hertil er også godt. PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz: Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter, og vind gavekort til Paradis Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Scoop de rigtige svar og deltag i lodtræningen om et gavekort på 1000 kroner til Paradis. Vi trækker en vinder d. 31. juli 2025