Dildkrydrede grøntsager og pocherede æg
FROKOST

Dildkrydrede grøntsager og pocherede æg

Radiserne bliver lyserøde, hvis de får et lille opkog.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 bundt radiser
1 stk. fennikel lille
0.5 stk. agurk
2 spsk. dild hakkede
1 dl. piskefløde
1 tsk. citronsaft
8 stk. æg
- salt lidt
1 tsk. lys eddike
- ærteskud eller salat
- revet citronskal

Sådan gør du

  1. 1
    Lad radiserne få et opkog. Afdryp og skyl i koldt vand. Kom radiser, snittet fennikel og agurk i en skål. Vend med dild og lad stå. 
  2. 2
    Rør fløde med citronsaft og lad stå. 
  3. 3
    Sæt to gryder med letsaltet vand og eddike over. Pocher to æg ad gangen i hver gryde.
  4. 4
    Server de pocherede æg på en bund af ærteskud eller salat. Hæld flødecremen henover og fordel den sprøde salat. Rugbrød hertil er også godt.