ANNONCE ANNONCE FROKOST Dildkrydrede grøntsager og pocherede æg Radiserne bliver lyserøde, hvis de får et lille opkog. 4 Personer Ingredienser 1 bundt radiser 1 stk. fennikel lille 0.5 stk. agurk 2 spsk. dild hakkede 1 dl piskefløde 1 tsk. citronsaft 8 stk. æg - salt lidt 1 tsk. lys eddike - ærteskud eller salat - citronskal ANNONCE Sådan gør du 1 Lad radiserne få et opkog. Afdryp og skyl i koldt vand. Kom radiser, snittet fennikel og agurk i en skål. Vend med dild og lad stå. 2 Rør fløde med citronsaft og lad stå. 3 Sæt to gryder med letsaltet vand og eddike over. Pocher to æg ad gangen i hver gryde. 4 Server de pocherede æg på en bund af ærteskud eller salat. Hæld flødecremen henover og fordel den sprøde salat. Rugbrød hertil er også godt. PRINT ANNONCE
Fødevarer Længe leve tilbudsavisen Den ugentlige tilbudsavis er flere gange dømt død, men stigende priser og danskernes store kærlighed til et skarpt tilbud på æg, smør og kaffe bliver ved med at holde den i live
Reklamer Tilbudsjagt: ”Jeg vil hellere købe flere pakker smør til 6 kr. og lægge dem i fryseren, end jeg vil betale 30 kr. for én pakke” Der kan være mange penge at spare, hvis man planlægger sine indkøb efter tilbudsaviserne. Kogebogsforfatter og influencer Kristine Melgaard-Mani giver her sine bedste tips til, hvordan man navigerer i tilbudsjunglen og handler ind efter de gule priser
Reklamer Halvdelen siger nej til tilbudsaviserne, men her bor dem, der elsker avisen med ugens tilbud Askø, Anholt, Dannemare og Brenderup. Her elsker indbyggerne tilbudsaviser i langt højere grad en resten af Danmark, hvor halvdelen siger nej til at modtaget hele bundtet af tilbud i postkassen hver uge
Coop Video: Se Brugsens gamle reklamefilm "Når blot man køber sit mel i Brugsen", sang Daimi i 1970'ernes reklamefilm for Safirmel, som også lovede gode brød! Se også reklamefilm for Danefrost, Cirkelkaffe - og hør Ulf Pilgaard fortælle om blandt andet Samvirkes og strømpebuksers fortræffeligheder.