Dildkrydrede grøntsager og pocherede æg

Radiserne bliver lyserøde, hvis de får et lille opkog.
Dildkrydrede grøntsager og pocherede æg
  • 4 Personer

Ingredienser

1 bundt radiser
1 stk. fennikel lille
0.5 stk. agurk
2 spsk. dild hakkede
1 dl. piskefløde
1 tsk. citronsaft
8 stk æg
- salt lidt
1 tsk. lys eddike
- ærteskud eller salat
- revet citronskal

Sådan gør du

  1. 1.Lad radiserne få et opkog. Afdryp og skyl i koldt vand. Kom radiser, snittet fennikel og agurk i en skål. Vend med dild og lad stå. 
  2. 2.Rør fløde med citronsaft og lad stå. 
  3. 3.Sæt to gryder med letsaltet vand og eddike over. Pocher to æg ad gangen i hver gryde.
  4. 4.Server de pocherede æg på en bund af ærteskud eller salat. Hæld flødecremen henover og fordel den sprøde salat. Rugbrød hertil er også godt.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost og #forret