Dampet bladselleri med kryddersmør
SNACKS OG TILBEHøR

Dampet bladselleri med kryddersmør

Bladselleri har sin helt egen smag. En smag der stritter og gør sig til. Og det får den også lov til at gøre her. Med en af sine bedste smagskammerater, smørret.
  • 4 Personer
  • 23 Minutes

ingredienser

1 bundt bladselleri
1 stk. fed hvidløg
- salt
40 g blødt smør
1 spsk. sennep
1 tsk. paprika
4 spsk. friskhakket koriander

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt en gryde med vand over.
  2. 2
    Skær hvidløget over et par gange og kom det i gryden sammen med salt.
  3. 3
    Skær bladselleriens stilke i 2-3 stykker.
  4. 4
    Kom dem i gryden, og lad dem simre møre i 3 minutter.
  5. 5
    Rør smørret med sennep, paprika og hakket koriander.
  6. 6
    Tag den varme selleri op på fire tallerkener, og læg en klat smør herpå.
  7. 7
    Server.

Tip!

TIP:Server som vegetarisk forret med let og lyst brød. Eller til stegt kylling og kartofler.