Dampet bladselleri med kryddersmør
- 4 Personer
- 23 Minutes
ingredienser
1 bundt | bladselleri |
1 stk. | fed hvidløg |
- | salt |
40 g | blødt smør |
1 spsk. | sennep |
1 tsk. | paprika |
4 spsk. | friskhakket koriander |
Sådan gør du
-
1Sæt en gryde med vand over.
-
2Skær hvidløget over et par gange og kom det i gryden sammen med salt.
-
3Skær bladselleriens stilke i 2-3 stykker.
-
4Kom dem i gryden, og lad dem simre møre i 3 minutter.
-
5Rør smørret med sennep, paprika og hakket koriander.
-
6Tag den varme selleri op på fire tallerkener, og læg en klat smør herpå.
-
7Server.
Tip!
TIP:Server som vegetarisk forret med let og lyst brød. Eller til stegt kylling og kartofler.