Citronfromage
- 4 Personer
- 30 Minutes
Fromage
4 stk. | husblas |
3 stk. | æg |
100 g | sukker |
2 stk. | øko-citroner, revet skal |
0.5 dl. | friskpresset citronsaft |
0.25 l. | fløde |
Pynt
- | flødeskum |
- | hindbær |
- | lakridspulver |
Sådan gør du
-
1Udblød husblassen i koldt vand i ca. 10 minutter.
-
2Tag husblassen op af vandet, og smelt den i en lille gryde ved svag varme.
-
3Pisk æg og sukker sammen, til det er lyst og luftigt. Bland den smeltede hus- blas med citronskal og -saft, og rør det i æggemassen.
-
4Pisk fløden til skum, og vend det forsigtigt i æggemassen (gem lidt til pynt).
-
5Fordel citronfromagen i en stor skål eller fire portionsglas, og stil dem på køl i mindst 4 timer.
-
6Pynt fromagen inden servering med flødeskum på toppen, lidt friske hindbær og et drys lakridspulver.