FOKUS
Medlemmernes Mærkesag
| lidt | durummel |
| 270 g | pizzadej |
| 4 spsk. | tomatsauce |
| 100 g | mozzarellaost eller fior di latte |
| 4 spsk. | oksebolognese |
| lidt | creme fraiche 38% |
| - | urteolie |
| - | parmesanchips |
| 200 g | pancetta , guanciale-bacon eller anden god bacon |
| 1 kg | okseklump eller oksebov |
| 2 stk | gule løg , mellemstore |
| 3 fed | hvidløg , store |
| 2 stk | gulerødder , store |
| 2 stængler | bladselleri , store |
| 2 spsk. | tomatpuré |
| 3 dåser | San Marzano tomater |
| 1 l. | oksefond |
| 2 dl. | hvid eller rødvin |
| 3 kviste | frisk rosmarin |
| 3 kviste | frisk salvie |
| 3 kviste | frisk timian (oregano kan også bruges) |
| 4 blade | laurbærblade |
Et sygt lækkert tip til den her pizza: Lav nogle parmesanchips og top dem efter bagning. Sygt nemt, sygt nice.Kilde: Jon Daniel Edlund