Redaktionen anbefaler






lidt | durummel |
270 g | pizzadej |
4 spsk. | tomatsauce |
100 g | mozzarellaost eller fior di latte |
4 spsk. | oksebolognese |
lidt | creme fraiche 38% |
- | urteolie |
- | parmesanchips |
200 g | pancetta , guanciale-bacon eller anden god bacon |
1 kg | okseklump eller oksebov |
2 stk | gule løg , mellemstore |
3 fed | hvidløg , store |
2 stk | gulerødder , store |
2 stængler | bladselleri , store |
2 spsk. | tomatpuré |
3 dåser | San Marzano tomater |
1 l. | oksefond |
2 dl. | hvid eller rødvin |
3 kviste | frisk rosmarin |
3 kviste | frisk salvie |
3 kviste | frisk timian (oregano kan også bruges) |
4 blade | laurbærblade |
Et sygt lækkert tip til den her pizza: Lav nogle parmesanchips og top dem efter bagning. Sygt nemt, sygt nice.Kilde: Jon Daniel Edlund
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10