Bloody Maria
Den klassiske Bloody Mary blev efter sigende opfundet i 1920’erne af en legendarisk bartender på Harry’s New York Bar i Paris.

- 1 Person
- 7 Minutes
ingredienser
5 cl. | Tequila |
10 cl. | tomatjuice |
0.5 | citron - økologisk saften |
2 tsk. | Worchestershire Sauce |
1 nip | tabasco |
- | Lidt peber og salt |
1 stk. | bladselleristængel |
- | Evt. Isterninger |
Sådan gør du
- 1.Kom citronsaft, worcestershiresauce, tabasco, salt og peber i en shaker.
- 2.Kom godt med isterninger i.
- 3.Hæld tequila og tomatjuice i og ryst kraftigt i kort tid og si op i et longdrinkglas.
- 4.Server med en tynd bladselleristængel som rørepind.
Tip!
TIP: Lav din egen tomatjuice Køb søde tomater, fx cherry- eller blommetomater, skold dem kort i kogende vand, flå dem og ”kør” dem i blenderen. Købe-tomatjuicehar oftest en bismag, og de såkaldte Bloody Mary-blandinger kan faktisk ikke anbefales. De smager af dårlig dåsetomatsuppe, sellerisalt og er som regel tilsat ”det tredje krydderi”, mononatriumglutaminat (MSG). Og det er der ikke nogen grund til.