Sprøde og lækre små blommekager med karamelcreme i. Server dem lune, evt. med en kugle vaniljeis eller lidt creme fraiche på siden.
4 Personer
Ingredienser
200 g
butterdej
4 tsk.
Dulce de Leche (karamelcreme på glas)
4 stk.
blommer
lidt
sukker eller honning
ANNONCE
Sådan gør du
1
Tænd ovnen på 200/185C varmluft. Skær butterdejen i 4 cirkler med en diameter på 10-12 cm. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
2
Smør midten af hver dejcirkel med 1-2 tsk. Dulce de Leche, og fordel skiver af blomme på dejen. Dryp lidt honning på blommerne, og bag blommegaletterne i ovnen i ca.15 min., til de er let hævede og gyldne.
3
Lad galetterne køle lidt ned inden servering. Server lune til en kop kaffe eller med en kugle vaniljeis på toppen.
Tip!
Brug 50 g marcipan rørt med 25 g smør i stedet for karamelcreme.