Sprøde og lækre små blommekager med karamelcreme i. Server dem lune, evt. med en kugle vaniljeis eller lidt creme fraiche.
4 Personer
Blommegaletter
200 g
butterdej
2 spsk.
Dulce de Leche (karamelcreme på glas)
4
blommer
lidt
sukker eller honning
Tilbehør
4 kugler
vaniljeis
ANNONCE
Sådan gør du
1
Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn eller 185 grader varmluft.
2
Skær butterdejen i cirkler med en diameter på 10-12 cm, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
3
Smør midten af hver dejcirkel med Dulce de Leche.
4
Skær blommerne i skiver, og fordel dem på dejstykkerne. Dryp lidt flydende honning over, og bag blommegaletterne i ovnen i ca. 15 minutter, til de er let hævede og gyldne.
5
Lad galetterne køle lidt ned inden servering. Server dem lune til en kop kaffe eller med en kugle vaniljeis på toppen.
Tip!
Karamelcremen kan erstattes af en remonce (50 g marcipan rørt med 25 g smør).