Har du kød til overs fra i går, så er der biksemad om lidt. Server med bagte persillerødder, spejlæg, rødbeder og en hurtig pesto.
4 Personer
Ingredienser
1 kg
persillerødder
200 g
Kødrester Fra dagen før
1 håndfuld
bredbladet persille
3 dl
kogt vand
1 dl
olivenolie
4 stk.
æg
4 stk.
rødbeder Kogte
lidt
revet peberrod
ANNONCE
Sådan gør du
1
Sæt ovnen på 200 grader. Skrub persillerødderne og læg dem på en bradepande. Bag dem møre i cirka 30 minutter. Tag ud og afkøl. Skær i mindre stykker og svits i olie på en pande sammen med kødet.
2
Overhæld persille med kogende vand og afdryp. Kom straks i blender sammen med olie og blend til en tynd pesto.
3
Lav spejlæg og servér til biksen sammen med rødbede og peberrod.