Biks med bagt persillerod
FROKOST

Biks med bagt persillerod

Har du kød til overs fra i går, så er der biksemad om lidt. Server med bagte persillerødder, spejlæg, rødbeder og en hurtig pesto.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 kg persillerødder
200 g Kødrester Fra dagen før
1 håndfuld bredbladet persille
3 dl. kogt vand
1 dl. olivenolie
4 stk. æg
4 stk. rødbeder Kogte
lidt revet peberrod

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200 grader. Skrub persillerødderne og læg dem på en bradepande. Bag dem møre i cirka 30 minutter. Tag ud og afkøl. Skær i mindre stykker og svits i olie på en pande sammen med kødet.
  2. 2
    Overhæld persille med kogende vand og afdryp. Kom straks i blender sammen med olie og blend til en tynd pesto.
  3. 3
    Lav spejlæg og servér til biksen sammen med rødbede og peberrod.