Biks med bagt persillerod

Har du kød til overs fra i går, så er der biksemad om lidt. Server med bagte persillerødder, spejlæg, rødbeder og en hurtig pesto.
Biks med bagt persillerod
  • 4 Personer

Ingredienser

1 kg persillerødder
200 g Kødrester
1 håndfuld bredbladet persille
3 dl. kogt vand
1 dl. olivenolie
4 stk æg
4 stk rødbeder
lidt revet peberrod

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 200 grader. Skrub persillerødderne og læg dem på en bradepande. Bag dem møre i cirka 30 minutter. Tag ud og afkøl. Skær i mindre stykker og svits i olie på en pande sammen med kødet.
  2. 2.Overhæld persille med kogende vand og afdryp. Kom straks i blender sammen med olie og blend til en tynd pesto.
  3. 3.Lav spejlæg og servér til biksen sammen med rødbede og peberrod.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #hovedret, #passer til sæsonen, #få ingredienser, #rødder og knolde, #hverdag, #hurtig aftensmad, #restemad og #hjemmelavet