Biff a la Lindström
AFTENSMAD

Biff a la Lindström

Gør som Lindström og vend kødet til hakkebøffen med æggeblomme, kapers og rødbeder. Ægte luksus bliver det, hvis du smørsteger nogle kantareller og drysser dem henover.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 kg kartofler
600 g Hakket kalv eller oksekød
2 stk æggeblommer
1 stk. løg
1 dl. Hakket syltet rødbede
dl. kapers
- salt og peber
- smør
300 g kantarel

Sådan gør du

  1. 1
    Kog kartoflerne.
  2. 2
    Rør kødet med æggeblommer i en skål.
  3. 3
    Hak løget fint og vend det i sammen med rødbeder og kapers. Krydr med salt og peber.
  4. 4
    Form farsen til 8 hakkebøffer og gennemsteg dem i smør på en pande.
  5. 5
    Steg kantareller i smør på panden.
  6. 6
    Server bøfferne med sky fra panden til kartofler og svampene drysset ovenpå.