Biff a la Lindström
Gør som Lindström og vend kødet til hakkebøffen med æggeblomme, kapers og rødbeder. Ægte luksus bliver det, hvis du smørsteger nogle kantareller og drysser dem henover.

- 4 Personer
Ingredienser
1 kg | kartofler |
600 g | Hakket kalv eller oksekød |
2 stk | æggeblommer |
1 stk. | løg |
1 dl. | Hakket syltet rødbede |
dl. | kapers |
- | salt og peber |
- | smør |
300 g | kantarel |
Sådan gør du
- 1.Kog kartoflerne.
- 2.Rør kødet med æggeblommer i en skål.
- 3.Hak løget fint og vend det i sammen med rødbeder og kapers. Krydr med salt og peber.
- 4.Form farsen til 8 hakkebøffer og gennemsteg dem i smør på en pande.
- 5.Steg kantareller i smør på panden.
- 6.Server bøfferne med sky fra panden til kartofler og svampene drysset ovenpå.