Biff a la Lindström

Gør som Lindström og vend kødet til hakkebøffen med æggeblomme, kapers og rødbeder. Ægte luksus bliver det, hvis du smørsteger nogle kantareller og drysser dem henover.
Biff a la Lindström
  • 4 Personer

Ingredienser

1 kg kartofler
600 g Hakket kalv eller oksekød
2 stk æggeblommer
1 stk. løg
1 dl. Hakket syltet rødbede
dl. kapers
- salt og peber
- smør
300 g kantarel

Sådan gør du

  1. 1.Kog kartoflerne.
  2. 2.Rør kødet med æggeblommer i en skål.
  3. 3.Hak løget fint og vend det i sammen med rødbeder og kapers. Krydr med salt og peber.
  4. 4.Form farsen til 8 hakkebøffer og gennemsteg dem i smør på en pande.
  5. 5.Steg kantareller i smør på panden.
  6. 6.Server bøfferne med sky fra panden til kartofler og svampene drysset ovenpå.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #frokost