Bagt kartoffel med grønkål
FROKOST

Bagt kartoffel med grønkål

Lav disse nemme og lækre bagte kartofler med kun 4 ingredienser, og nyd de bagte kartofler enten som hovedret eller tilbehør.
  • 4 Personer

Ingredienser

stk. kartofler bagte
4 stk grønkålsblade
2 dl. tomatpesto
1 stk. lime

Sådan gør du

  1. 1
    Varm ovnen op til 225 grader. 
  2. 2
    Vask kartoflerne, og læg dem på en bradepande beklædt med bagepapir. 
  3. 3
    Bag kartoflerne i 40-60 minutter afhængigt af størrelsen. 
  4. 4
    Hak grønkålen fint. 
  5. 5
    Halvér kartoflerne, og fordel grønkål og pesto på dem. 
  6. 6
    Dryp kartoflerne med limesaft og pynt evt. med en lille skive lime på toppen.