Asiatisk carpaccio
AFTENSMAD

Asiatisk carpaccio

Mør og velsmagende oksemørbrad, som serveres rå, bortset fra at den lige er brunet lækkert på kanterne, inden denskæres i tynde, fine skiver.
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g oksemørbrad
- knust peber
- olie
1 spsk. fishsauce
1 spsk. limesaft
1 fed hvidløg
1 tsk. sukker
1 stk. forårsløg
- Lidt rød og grøn mild chili
2 spsk. Salte pistacienødder
- frisk koriander

Sådan gør du

  1. 1
    Krydr oksemørbraden med peber og brun den i olie på en pande. Den skal forblive rå, blot brunes. Pak kødet i film og læg i fryseren i 2 timer.
  2. 2
    Sæt fire tallerkener frem og skær det nu faste stykke kød i helt bladtynde skiver. Fordel kødet på tallerkenerne.
  3. 3
    Bland fishsauce, limesaft, revet hvidløg og sukker i en skål.
  4. 4
    Snit forårsløg og chili i tynde skiver og drys over sammen med pistacienødder og koriander.
  5. 5
    DRYP SAUCEN OVER OG SERVER STRAKS.