Asiatisk carpaccio
- 4 Personer
Ingredienser
300 g | oksemørbrad |
- | knust peber |
- | olie |
1 spsk. | fishsauce |
1 spsk. | limesaft |
1 fed | hvidløg |
1 tsk. | sukker |
1 stk. | forårsløg |
- | Lidt rød og grøn mild chili |
2 spsk. | Salte pistacienødder |
- | frisk koriander |
Sådan gør du
-
1Krydr oksemørbraden med peber og brun den i olie på en pande. Den skal forblive rå, blot brunes. Pak kødet i film og læg i fryseren i 2 timer.
-
2Sæt fire tallerkener frem og skær det nu faste stykke kød i helt bladtynde skiver. Fordel kødet på tallerkenerne.
-
3Bland fishsauce, limesaft, revet hvidløg og sukker i en skål.
-
4Snit forårsløg og chili i tynde skiver og drys over sammen med pistacienødder og koriander.
-
5DRYP SAUCEN OVER OG SERVER STRAKS.