Andesalat af rester
FROKOST

Andesalat af rester

Du har serveret andesteg, og du har rester. Tillykke. Vend det fint pillede kød i en marinade, der får lov at trække natten over, og lav en herlig salat.
  • 4 Personer

Ingredienser

4 dl. pillet stegt andekød
1 spsk. honning
1 spsk. citronsaft
tsk. karry
stk. rød mild chili
3 dl. parboiled ris
250 g champignon
1 stk. salathoved

Sådan gør du

  1. 1
    Rør honning, citron, karry og snittet chili sammen i en skål.
  2. 2
    Vend marinaden med kødet og stil det i køleskabet til dagen efter.
  3. 3
    Kog risen.
  4. 4
    Skær champignon i skiver og skyl salaten.
  5. 5
    Anret salatblade og champignon på et fad og server med and og marinade og ris.

Tip!

Lynstegte grønne bønner eller dampede forårsløg er også godt til. Det marinerede andekød er godt fyld i pitabrød.