Ahornsirup- og balsamicomarinade
AFTENSMAD

Ahornsirup- og balsamicomarinade

Lidt sødt og lidt surt er den perfekte kombination til svinekød. Når der er sødme i marinaden, skal du være lidt forsigtig med varmen på grillen eller panden. Sukkeret bliver nemlig nemt lidt for mørkt.
  • 4 Personer
  • 5 Minutes

Ingredienser

4 stk. svinekoteletter
3 spsk. olie
2 spsk. balsamico eddike
2 spsk. ahornsirup
1 dl. hakket persille
1 knsp. stødt nellike
- salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Rør marinaden sammen i en skål, og vend med kødet.
  2. 2
    Lad trække i køleskab ca. 1 time.
  3. 3
    Tag ud, og steg eller gril kødet.

Tip!

TIP:Brug den samme marinade til grillspyd med stykker af svinemørbrad og chorizopølse.