Æblechips med rosmarin

Dejlige, let søde æblechips. Rosmarin giver en frisk smag og er æblerne for sure så pensl dem med lidt ahornsirup eller honning. Server dem i stedet for traditionelle chips og søde sager.
Æblechips med rosmarin
  • 2 Personer

Ingredienser

4 stk æbler
3 spsk. frisk rosmarin
2 spsk. ahornsirup

Sådan gør du

  1. 1.Tænd ovnen på 110 C / 90 C varmluft.
  2. 2.Befri æblerne for kernehus og skær dem i tynde skiver. Fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir.
  3. 3.Pensl evt. skiverne med ahornsirup og drys med rosmarin.
  4. 4.Lad æblechipsene tørre i ovnen i 1-2 timer til de er helt gennemtørre. Læg dem på en rist og lad dem køle af inden servering.

Tip!

Prøv andre krydderier f.eks. kanel, kardemomme eller lakridspulver. Opbevar dem i en lufttæt dåse.

Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør, #få ingredienser og #snack ordentligt