Bloody Maria
DRIKKE

Bloody Maria

Den klassiske Bloody Mary blev efter sigende opfundet i 1920’erne af en legendarisk bartender på Harry’s New York Bar i Paris.
  • 1 Person
  • 7 Minutes

ingredienser

5 cl Tequila
10 cl tomatjuice
0.5 økologisk citron saften
2 tsk. worcestershire sauce
1 nip tabasco
- Lidt peber og salt
1 stk. bladselleristængel
- Evt. Isterninger

Sådan gør du

  1. 1
    Kom citronsaft, worcestershiresauce, tabasco, salt og peber i en shaker.
  2. 2
    Kom godt med isterninger i.
  3. 3
    Hæld tequila og tomatjuice i og ryst kraftigt i kort tid og si op i et longdrinkglas.
  4. 4
    Server med en tynd bladselleristængel som rørepind.

Tip!

TIP: Lav din egen tomatjuice Køb søde tomater, fx cherry- eller blommetomater, skold dem kort i kogende vand, flå dem og ”kør” dem i blenderen. Købe-tomatjuicehar oftest en bismag, og de såkaldte Bloody Mary-blandinger kan faktisk ikke anbefales. De smager af dårlig dåsetomatsuppe, sellerisalt og er som regel tilsat ”det tredje krydderi”, mononatriumglutaminat (MSG). Og det er der ikke nogen grund til.