Pizza Margherita
- 2 Personer
Ingredienser
160 g | Dej |
- | Tomatsovs |
4 stk. | cherrytomater |
stk. | god mozzarella |
100 g | frisk basilikum |
- | god olivenolie |
- | flagesalt og peber |
Sådan gør du
-
1Rul bunden ud (30 cm i diameter) og fordel en god skefuld tomatsovs på bunden. Husk at lade ½ cm være fri hele vejen langs kanten, så skorpen bliver god.
-
2Pluk mozzarellaen og fordel jævnt over bunden.
-
3Put halverede cherrytomater på hist og her. Dryp med lidt olivenolie.
-
4Bages på opvarmet bagesten ved 300 grader i fire minutter, til skorpen er gylden og bunden sprød. Eller så varm, ovnen nu kan blive. Ikke varmluft. Har du ikke en ovn der kan gå til 300 grader, så indstil den så tæt på du kan komme. Det normale vil være 275 grader, men bagetiden er så naturligvis lidt længere. Har du ikke en bagesten så prøv at forbage bunde uden fyld på 1-2 min., og læg så dit fyld på. Så skulle du stadig få en rigtig lækker sprød pizza.
-
5Når pizzaen er gylden og sprød, tages den ud og anrettes med friskbasilikum, basilikumsolie og smages til med salt og peber. Ciao Bella!!!