Brødnachos med cheddar og chilichutney
- 4 Personer
Ingredienser
- | boller eller andet tørt brød |
- | olie |
- | spidskommen |
- | cayennepeber |
- | cheddar eller anden osterest, der kan rives |
Chilichutney
3 stk. | røde chili, hele |
1 stk. | løg |
3 fed | hvidløg |
1 dåse | hakkede tomater |
2 spsk. | lys eddike |
1 spsk. | sukker |
- | lidt olie |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 175 grader. Skær brødet i skiver på et par millimeter, stænk med olie, spidskommen og cayenne, og rist det 5-7 minutter i ovnen, til de er gyldne.
-
2Ved servering lægges et lag ristet brød i bunden af et ildfast fad, derefter et lag ost, endnu et lag brød, og der toppes med mere ost. Bages i ovnen 6-8 minutter.
-
3Pyntes med hakket koriander eller persille og serveres med chilichutney.
-
4Chilichutney: Snit chili og hvidløg fint, hak løget groft, og sauter 10 minutter i olien.
-
5Kom hakkede tomater og eddike heri, og lad det hele simre, så længe du har tid, dog minimum 20 minutter.
-
6Smag chutneyen til med sukker, salt og peber.