Nudelsalat med kylling
FROKOST

Nudelsalat med kylling

  • 4 Personer

Salat:

1 pakke ægnudler
2 stk. kyllingebrystfileter (eller 500 g kylling i strimler)
3 spsk. olie
40 g mandler
200 g spinat
1 stk. agurk
10 stk. cherrytomater
2 stk. gulerødder

Dressing:

4 spsk. soja
4 spsk. sød chilisauce
2 tsk. sukker
1 stk. citron , kun saften
1 tsk. salt
1 knsp. peber


Sådan gør du

  1. 1
    Salat: Kog ægnudlerne, som der står på pakken. Skyl de kogte nudler med koldt vand. Lad dem dryppe af, og hæld dem over i en stor skål.
  2. 2
    Skær kyllingebrystfiléterne i strimler. Hæld olie på en stegepande, og varm den op til høj varme. Kom strimlerne af kyllingekød på stegepanden, og skru ned til middel varme. Steg dem i 3-5 minutter. Rør undervejs, så kyllingestykkerne bliver brune på alle sider.
  3. 3
    Anbring de stegte kyllingestrimler på en tallerken.
  4. 4
    Tør stegepanden af med køkkenrulle. Varm den igen op til middel varme. Kom mandlerne på den tørre stegepande, og rist dem. Rør hele tiden, så de ikke brænder på. De skal kun lige få lidt farve. Anbring mandlerne på en tallerken.
  5. 5
    Skyl spinatbladene i vandet og dup dem lidt tørre med et rent viskestykke. Skyl agurken og tomaterne. Skær tomaterne over på midten og agurken i tern. Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern.
  6. 6
    Kom kyllingestrimlerne op i skålen til nudlerne. Gør det samme med spinatblade, agurk og gulerod.
  7. 7
    Kom soja, sød chilisauce og sukker i en lille skål. Skær citronen over, og pres citronsaften ned i skålen. Rør dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.
  8. 8
    Hæld dressingen over salaten. Bland det hele godt sammen, og drys med mandler.