Bræk pastaerne/spaghettierne i 3 stykker, så de bliver mindre. Kog dem, som der står på pakken. Gør fyldet klar imens.
2
Fyld: Tænd ovnen på 200 grader. Skræl og riv gulerødder på den grove side af rivejernet. Kom dem op i en stor røreskål. Pil og riv løget på den grove side af rivejernet. Kom det op i skålen. Pil og pres hvidløgene, og kom dem op i skålen. Skyl peberfrugten, og skær den i små tern. Kom dem op i skålen.
3
Slå æggene ud i en skål.
4
Kom skinkestrimler, muskatnød, revne gulerødder, salt, peber og madlavningsfløde op i skålen, og rør det sammen.
5
Stil et dørslag i vasken, og hæld pasta og vand i dørslaget.
6
Kom muffinformene i metalformen. Fordel pastaen i muffinformene. Kom grøntsagsfyldet ovenpå pastaen. Drys med revet ost.
7
Bag muffinsene i 15-20 minutter, eller til osten bliver gylden.