Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/bi/bilv_0.jpg.jpeg?itok=hO8HOVUZ)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2022-02/Vinterdepression.jpg.jpeg?itok=7Ve9VI8j)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2019-10/Stegt-kylling.jpg.jpeg?itok=YHn5d7sQ)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2025-02/Ultraforarbejdetpizza.jpg.jpeg?itok=PA0555Oi)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2018-11/bland-selv-slik.jpg.jpeg?itok=4lRH9APH)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/pr/preview_COLOURBOX1572939.jpg.jpeg?itok=N8Vx4yOx)
2 | lammeculotter ca. 700 g |
0.5 tsk. | fint salt |
0.5 | fintrevet løg |
2 fed | hvidløg , presset |
1 tsk. | spidskommen , stødt |
0.5 tsk. | koriander , stødt |
0.5 tsk. | chiliflager , tørrede |
0.75 tsk. | tørret mynte Kan udelades |
250 g | græsk yoghurt 10% |
1 spsk. | ajvar eller chilisauce |
0.5 tsk. | spidskommen , stødt |
0.75 | hvidløg revet |
- | citronsaft efter smag |
1 bundt | bredbladet persille |
1 bundt | mynte |
0.5 | rødløg i tynde skiver |
1 tsk. | olivenolie |
- | citronsaft efter smag |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10