FOKUS
Medlemmernes Mærkesag
| 2 | lammeculotter ca. 700 g |
| 0.5 tsk. | fint salt |
| 0.5 | løg fintrevet |
| 2 fed | hvidløg , presset |
| 1 tsk. | spidskommen , stødt |
| 0.5 tsk. | koriander , stødt |
| 0.5 tsk. | chiliflager , tørrede |
| 0.75 tsk. | tørret mynte Kan udelades |
| 250 g | græsk yoghurt 10% |
| 1 spsk. | ajvar eller chilisauce |
| 0.5 tsk. | spidskommen , stødt |
| 0.75 | hvidløg revet |
| - | citronsaft efter smag |
| 1 bundt | bredbladet persille |
| 1 bundt | mynte |
| 0.5 | rødløg i tynde skiver |
| 1 tsk. | olivenolie |
| - | citronsaft efter smag |