Redaktionen anbefaler
| 4 spsk. | olivenolie |
| 2 spsk. | olivenolie til bagning af græskar |
| 1 stk. | hokkaido græskar et lille stk. |
| 3 fed | hvidløg revet |
| 1 tsk. | stødt spidskommen |
| 0.75 tsk. | rosa peberkorn |
| 0.5 tsk. | chipotle chili kan udelades |
| 2 stk. | rødløg i både |
| 3 stk. | bladselleri i tynde skiver |
| 200 g | champignon |
| 4 stilke | frisk oregano |
| 140 g | tomatpure |
| 1.5 dl | hvidtøl eller en anden sødmefuld, mørk øl |
| 2 dåser | sorte bønner drænede |
| 20 g | mørk chokolade hakket |
| - | æbleeddike efter smag |
| lidt | salt og sort peber |
| - | majstortillas |
| - | tacoskaller |
| - | lime |
| - | Friske koriander |
| - | feta |