Røget ørredrillette med fennikel og æble
FROKOST

Røget ørredrillette med fennikel og æble

Der skal ikke altid så meget til for at imponere gæsterne. Her kan du lave en forret eller en ret til buffeten med lækker, røget ørredfillet. Retten tager kort tid at tilberede og kan sagtens laves dagen i forvejen, så du blot skal tage den ud af køleskabet, pynte med rogn og grønt og servere.
  • 4 Personer

Ingredienser

250 g røget ørredfilet
2 spsk. olie
2 tsk. citronsaft
1 tsk. sennep
lidt salt og sort peber
1 stk. 
æble
1 tsk. citronsaft
1 glas ørredrogn
0.5 stk. fennikel

Sådan gør du

  1. 1
    Del ørredden i mindre stykker. Mos den lidt. Rør med olie, citronsaft og sennep. Smag til med salt og peber.
  2. 2
    Snit fennikel og æble i bladtynde skiver, og vend med citronsaft.
  3. 3
    Anret og top rilletten med grønt og rogn