Redaktionen anbefaler
| 300 g | store rejer |
| lidt | olie |
| 1 bundt | grønne asparges |
| 0.25 l | piskefløde |
| 1 dl | olie |
| 6 spsk. | mayonnaise |
| 1 spsk. | sennep |
| 1 spsk. | citronsaft |
| 0.5 fed | hvidløg revet |
| 6 stk. | cornichoner |
| 3 spsk. | kapers |
| 2 håndfulde | bredbladet persille |
| 1 håndfuld | spinat |
| 1 spsk. | revet løg |
| 1 tsk. | æblecidereddike |
| lidt | salt og sort peber |
| lidt | chilipeber |
| stk. | skiver brød |
| lidt | mayonnaise |
| 2 stk. | avocadoer |
| 1 stk. | hjertesalat |
| 2 stk. | æg hårdkogt |
| lidt | karse |