Kikærter i indisk karry
- 4 Personer
Ingredienser
2 spsk. | rapsolie |
2 stk | hakkede løg |
3 fed | hvidløg hakkede |
1 spsk. | gurkemeje |
1 spsk. | spidskommen |
1 spsk. | koriander |
2 dåser | kikærter |
1 dåse | kokosmælk |
1 dåse | hakkede tomater |
1 stk. | grøntsagsbouillon terning |
1 stk. | lime saften |
1 bundt | koriander frisk, hakket |
Sådan gør du
-
1Kom rapsolien i en gryde og steg løg og hvidløg gyldne.
-
2Tilsæt krydderier og svits i ca. 30 sekunder under omrøring.
-
3Kom kikærter, kokosmælk, tomater og bouillonterning i gryden. Lad det hele simre i ca. 25 minutter under låg.
-
4Tilsæt limesaft og hakket koriander lige inden servering.