Sommersalat  med hytteost  og grillede  lammekoteletter
HOVEDRET

Sommersalat med hytteost og grillede lammekoteletter

Klassisk hjemmelavet hytteost smager guddommeligt sammen med lammekød  
  • 4 Personer

Ingredienser

1 kg nye små kartofler
8 stk. lammekoteletter
lidt Lidt peber og salt
2 tsk. honning
500 g hytteost
4 spsk. rygeost
10 stk. radiser
0.5 stk. agurk
4 spsk. klippet purløg

Sådan gør du

  1. 1
    Kog kartoflerne.  
  2. 2
    Krydr lammekoteletterne med salt og peber. Gril dem et par minutter på begge sider. Tag dem fra grill eller pande, og pak dem i alufolie i 5 minutter. Nu er også kødet tæt på benene gennemstegt. Pensl kødet med honning, og dæk det til.  
  3. 3
    Rør hytteost med rygeost. Server med et drys af snittede radiser, agurk og purløg. Server lammekoteletter og kartofler hertil. Eventuelt med lidt smeltet smør som sky.   

Tip!

Hvis du ikke elsker rygeost, kan du tilsætte lidt smag i form af blåskimmelost eller tapenade til hytteosten