Blommegaletter med karamel
- 4 Personer
Ingredienser
200 g | butterdej |
4 tsk. | Dulce de Leche (karamelcreme på glas) |
4 stk. | blommer |
- | Lidt sukker/honning |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 200/185C varmluft. Skær butterdejen i 4 cirkler med en diameter på 10-12 cm. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
-
2Smør midten af hver dejcirkel med 1-2 tsk. Dulce de Leche, og fordel skiver af blomme på dejen. Dryp lidt honning på blommerne, og bag blommegaletterne i ovnen i ca.15 min., til de er let hævede og gyldne.
-
3Lad galetterne køle lidt ned inden servering. Server lune til en kop kaffe eller med en kugle vaniljeis på toppen.
Tip!
Brug 50 g marcipan rørt med 25 g smør i stedet for karamelcreme.