En papilotte betyder, at man pakker fisk eller kød ind i bagepapir. Det holder på den gode smag. Server med groft brød.
4 Personer
Ingredienser
8 stk.
rødspætter
1 bundt
persille
lidt
Lidt salt og peber
-
butter beans
12 stk.
tomater
75 g
oliven Blandede oliven
0.5 stk.
skalotteløg
0.5 fed
hvidløg
1 håndfuld
citrontimian Brug evt. oregano
ANNONCE
Sådan gør du
1
Tænd ovnen på 200 C.
2
Krydr rødspættefileterne med salt og peber, og rul hver filet om en lille tot persille. Hæft den med en tandstikker.
3
Bland bønner, tomater og oliven i en skål. Pisk, i en anden skål, olivenolie, løg, hvidløg, citrontimian, salt og peber sammen. Vend blandingen i bønnerne og smag evt. til med ekstra salt og peber.
4
Fordel bønneblandingen på 4 kvadratiske stykker bagepapir og læg 1-2 rødspætteruller på toppen af hver bunke.
5
Træk hjørnerne på papiret og snør papiret sammen, så hver pakke former en lille bylt. Bind stegesnor om, så de er lukkede under bagningen.