Kartoffelsalat med rygeost og radiser
AFTENSMAD

Kartoffelsalat med rygeost og radiser

Klassiker til sommerens grill – rygeost giver salaten ekstra kant og fyldig smag
  • 4 Personer

Ingredienser

0.5 stk. 
skalotteløg Finthakket
150 g cremefraiche 18%
175 g rygeost
2 tsk. grov sennep
0.5 tsk. hvidvinseddike
800 g kogte kartofler. Gerne nye kartofler Prøv fx Smag Forskellen Mallorca kartofler
10 stk. radiser
lidt Lidt salt og peber
1 stk. potte purløg Finthakket
- ærtespirer Efter behov

Sådan gør du

  1. 1
     Rør skalotteløg, cremefraiche, rygeost, sennep og hvidvinseddike sammen i en skål. Smag til med salt og peber.   
  2. 2
     Vend kartofler og radiser i og drys med rigelige mængder purløg og ærtespirer inden servering.