Omelet med to slags laks og spirer
FORRET

Omelet med to slags laks og spirer

Omelet med lækker edamamemos, varmrøget laks og friske, sprøde lucernespirer. Let og lækker forårsfrokost. 
  • 4 Personer

Ingredienser

12 stk. æg
- Lidt peber og salt
- olie

Edamamemos

200 g edamame bønner, optøede
75 g flødeost
2 spsk. mayonnaise
2 tsk. citronsaft

Topping

125 g varmrøget laks
100 g røget laks
0.5 bakke ærteskud
håndfuld lucernespirer

Sådan gør du

  1. 1
    Rør æggene sammen, og steg to mindre omeletter.  
  2. 2
    Læg omeletterne på to fade.  
  3. 3
    Kom bønner, flødeost, mayonnaise og citronsaft i en blender, og blend det til mos. Smag til med salt og peber.  
  4. 4
    Skær omeletterne i lagkage- stykker, og fordel mos, laks og spirer herpå