Sådan laver du din egen rødkål

Se hvordan, du kan lave din egen rødkål. Det er lige til at gå til, og du kan selv variere, hvilken smag, du synes, rødkålen skal have

Ingredienser:

  • 750 g rødkål
  • 3/4 dl lagereddike
  • 4-6 spsk sukker
  • 1½ dl ribssaft
  • smør
  • salt
  • peber

Sådan gør du:

  1. Fjern de yderste blade og skær den nederste del af. Skær kålen i 8 dele og snit kålen fint.
  2. Smelt smørret i gryden og svits kålen og kom eddiken og ribssaft i. Drys med lidt sukker, salt, peber.
  3. Lad kålen simre i ca. 30 min. men rør i den jævnligt. Smag på den - juster evt. smagen med sukker, hvis den er for syrlig
  4. Efter 60 min. er kålen mør - smag den evt. til med salt og sukker - og rødkålen er klar til servering
  5. Rødkålen kan laves dagen forinden og varmes op.

Læs mere om