ANNONCE ANNONCE kål Sådan laver du din egen rødkål Se hvordan, du kan lave din egen rødkål. Det er lige til at gå til, og du kan selv variere, hvilken smag, du synes, rødkålen skal have Ingredienser: 750 g rødkål 3/4 dl lagereddike 4-6 spsk sukker 1½ dl ribssaft smør salt peber Sådan gør du: Fjern de yderste blade og skær den nederste del af. Skær kålen i 8 dele og snit kålen fint. Smelt smørret i gryden og svits kålen og kom eddiken og ribssaft i. Drys med lidt sukker, salt, peber. Lad kålen simre i ca. 30 min. men rør i den jævnligt. Smag på den - juster evt. smagen med sukker, hvis den er for syrlig Efter 60 min. er kålen mør - smag den evt. til med salt og sukker - og rødkålen er klar til servering Rødkålen kan laves dagen forinden og varmes op. Se også Grøntsager Det kan du bruge rødkål til Opskrift Flæskesteg med rødkålssalat Læs mere om kål opskrifter
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du Guldæsken og chokoladen? Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære Guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.