Sådan laver du din egen rødkål
Se hvordan, du kan lave din egen rødkål. Det er lige til at gå til, og du kan selv variere, hvilken smag, du synes, rødkålen skal have
Ingredienser:
750 g rødkål
3/4 dl lagereddike
4-6 spsk sukker
1½ dl ribssaft
smør
salt
peber
Fremgangsmåde:
Fjern de yderste blade og skær den nederste del af. Skær kålen i 8 dele og snit kålen fint.
Smelt smørret i gryden og svits kålen og kom eddiken og ribssaft i. Drys med lidt sukker, salt, peber.
Lad kålen simre i ca. 30 min. men rør i den jævnligt. Smag på den - juster evt. smagen med sukker, hvis den er for syrlig.
Efter 60 min. er kålen mør - smag den evt. til med salt og sukker - og rødkålen er klar til servering
Rødkålen kan laves dagen forinden og varmes op.