Sådan finder du nemt billig strøm

Du kan nemt finde en samlet oversigt over, hvem der kan levere strøm til dig - og hvad strømmen koster. Elpris.dk er en uafhængig tjeneste, der indsamler priser på strøm - du skal blot indtaste dit postnummer og din boligs størrelse
Højspændingsledninger

Hjemmesiden elpris.dk giver dig et hurtigt overblik over, hvilke leverandører, der tilbyder strøm i dit område.

Skift elselskab lige så nemt som mobilselskab

Strøm er strøm. Og om uanset hvem, der leverer den til dit hjem, fungerer dine elapparater lige fint. Hvis du bruger 3 minutter på at skifte elleverandør, kan du, hvis du har et gennemsnitligt elforbrug, spare op til hundredevis af kroner om året på elregningen. Og skiftet af elselskab er lige så nemt, som det er at flytte sit mobilnummer og sit mobilabonnement.

På samme måde som teleselskaberne konkurrerer om prisen, er der også besparelser at hente ved at vælge den billigste elleverandør. Men du behøver ikke at lade prisen være den eneste faktor, når du skifter leverandør af husstandens strøm: 

I oversigten kan du vælge kun at få vist særlig klimavenlig strøm, hvilket på oversigten er markeret med grønne blade. 1 grønt blad gives til elleverandører eller elaftaler, der leverer strøm fra 100% vedvarende energi, mens 2 grønne blade gives til leverandører, der udover at sikre 100% klimavenlig strøm i kontakten også har gjort andre tiltag for at mindske klimabelastningen blandt andet i form af mindsket udledning af klimagasser.

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Få overblik ved at indtaste dit postnummer

Som almindelig forbruger kan du få et overblik over, hvem der leverer strøm i dit område - og hvad det koster på hjemmesiden https://elpris.dk/

På hjemmesiden kan du også se vilkårene for aftalen, for eksempel hvor længe prisen gælder, og om du skal betale et abonnement. På forsiden af hjemmesiden indtaster du dit forbrug og dit postnummer.

Artiklen blev offentliggjort første gang i 2013. Artiklen er opdateret med ny information og nye links i 2021.

Skærmdump af hjemmesiden elpris.dk

På hjemmesiden elpris.dk kan du indtaste dit postnummer og dit forventede elforbrug og få listet en række tilbud fra forskellige elleverandører. 

Den uafhængige instans Forsyningstilsynet står bag hjemmesiden.

 

 

Læs mere om