Sådan finder du den billigste forsikring

Det kan være svært at finde den billigste forsikring eller den med den bedste dækning til prisen. En hjemmeside på nettet kan hjælpe dig.
Redningskrans

En forsikring er en redningskrans, hvis der sker noget uventet. Forsikringsguiden hjælper dig med at finde billige forsikringer og den bedste dækning.

Sammenlign op til 6 forskellige forsikringsselskaber

Føler du, at du betaler for meget for husforsikringen, eller vil du se, om du kan få en bedre dækning for de samme penge i et andet forsikringsselskab, kan du sammenligne forsikringspriser på nettet.

Forsikringsguiden, der er et samarbejde mellem Forbrugerrådet og brancheforeningen Forsikring & Pension, tilbyder, at du kan få priser fra 6 forskellige forsikringsselskaber. Du skal selv udfylde en række forskellige oplysninger – for eksempel skal Forsikringsguiden kende dit postnummer, din alder og forskellige ting, alt efter om du vil have forsikret en bil eller købe en ny ulykkesforsikring.

Har du en af Danmarks helt almindelige biler, kan der være flere tusinde kroner at spare ved at vælge det billigste forsikringsselskab.

Forsikringsguiden viser dig samtidig, hvor de forskellige selskaber dækker bedre og dårligere end gennemsnittet.

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Det kan du sammenligne:

På forsikringsguiden.dk kan du sammenligne priser på:

 

  • Bilforsikring
  • Husforsikring
  • Indboforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Fritidshusforsikring

 

Læs mere om