Hvordan varmer jeg den frosne champignonpate?

Hvor meget tid i ovnen skal jeg regne med, når jeg opvarmer en frossen champignonpate?
?

Jeg har opskriften på en champignonpate, hvor der står, at den kan fryses inden bagning.

Når jeg tager den op af fryseren, kan den så bages fra frossen stand ved samme ovntempemperatur og bagetid som angivet i opskriften?

Ulla Frederiksen, Middelfart

Svar fra Winnie From Thesbøl

Din champignonpaté fra Karolines Køkken 3 kan bages fra frossen stand, som der også står i hæftet.

Bag ved samme temperatur, men forvent bagetiden forlænget med 15-20 min. Det er svært at angive mere nøjagtig tid, men hvis du bruger stegetermometer, skal centrumtemperaturen være omkring 75 grader.

Har du ikke et stegetermometer, så brug en kødnål: Stik nålen ind i midten af pateen, når der er gået 50-55 min., tag den hurtigt ud, og læg spidsen mod dine læber.

Føles den varm, er pateen færdig. Hvis ikke, fortsætter du bagningen, til nålen føles varm mod din læbe.

Winnie From Thesbøl er mad-, måltids- og husholdningskonsulent og cand. pæd.

Læs mere om