Redaktionen anbefaler






Indret fryseren med afdelinger til kød, grønt og frugt.
Udnævn hver skuffe til at have sit eget indhold, for eksempel grønt og brød i den nederste, kød i den midterste og småting i den øverste, for eksempel køleelement, isterninger, frosne bær og små madrester.
Brug kurvene og udnævn hver kurv til at have sit eget indhold, for eksempel brød, pålæg, isterninger, frugt og grønt osv. Læg de mindste ting øverst.
Frys fladt i fryseposer ved at mase for eksempel det hakkede kød til en flad pandekage og tryk luften ud.
En overfyldt fryser er svær at holde styr på. Sørg for at de ældste fødevarer er tilgængelige øverst i fryseren, så du ikke glemmer dem. Kød skal helst ikke opholde sig i fryseren i mere end et par måneder, hvis smagen stadig skal være god.
Klip etiketten fra den oprindelige kødemballage af og læg den i fryseposen, så du altid kan se, hvad du tager ud af fryseren og samtidig tjekke tilberedning og varedeklaration.
Kilder: Gorenje, Fødevarestyrelsen, Bolius, Jyllands Posten.dk
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10