Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
Vi har haft fornøjelsen af at købe fasaner i Kvickly. Ganske som varslet på emballagen fandt vi nogle få hagl i fuglene. Det fik os til at overveje, hvordan man mon håndterer fødevaresikkerhed fra jagt til butik, når det sker i så store systemer som Coop. Kan I forklare nærmere?
Jørgen Thorslund, Vejle
Vildt fra Danmark, som vi sælger i Kvickly, køber vi gennem leverandøren Kivan Food. Kivan Food A/S er beliggende i Danmark og er derfor underlagt dansk lovgivning om slagtning og forarbejdning af fødevarer. Et af kravene i lovgivningen er blandt andet, at dyr, der slagtes i Danmark, undersøges for sygdomme, både levende og når de er færdighåndteret.
Ole Sloth er detailchef og har ansvaret for alle de kødprodukter, som ikke færdigforarbejdes i Coops butikker. Det vil sig kød, som slagteren i butikken ikke gør færdigt.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10