Det kan du ønske dig i julegave, hvis du ikke ved, hvad du skal ønske dig

Er din ønskeliste til jul helt tom? Og har du svært ved at fylde den ud? Livsstilsekspert Helle Lundsgaard kommer med bud på, hvad du kan ønske dig til jul, hvis du synes, du har alt, og ikke ved, hvad du skal ønske dig.

Start tidligt på din ønskeliste

Et godt tip til at få en fyldt ønskeliste, når kalenderen skriver december, er at notere ned i god tid, hvad du mangler. Det kan f.eks. være hverdagsting, som du normalt ville gå ud at købe med det samme, men som i stedet kan blive til et godt julegaveønske.

Laver du en ønskeliste på din telefon, har du den hele tiden ved hånden og kan skrive ned, hvis du kommer i tanke om noget, du mangler.

Find inspiration til din ønskeliste

Hvis du stadig er helt på bar bund i forhold til, hvad du skal ønske dig, efter at du har set de 10 bud ovenover, kan du forsøge selv at finde inspiration til ønskelisten. Det kan du f.eks. gøre i danske netbutikker – gerne nogle, der har et bredt udvalg.

Det er ikke altid smart at søge inspiration på sociale medier som Instagram og Pinterest, selvom der kan være mange flotte billeder at finde. Hvis du finder billeder med produkter fra udenlandske netbutikker, er de måske bøvlede at få fat på eller koster meget at få sendt hjem til Danmark.

Du kan også gå en tur rundt i dit hjem og prøve at se det med nye øjne. Hvad trænger til at blive skiftet ud? Hvad mangler du? Hvad har du altid godt kunnet tænke dig, men endnu ikke fået købt?

Kilde: Helle Lundsgaard, livsstilsekspert og kommunikationsrådgiver.

Se, hvad vi ellers skriver om: #jul, #gaver og #jul