ChatGPT hjælper dig med at få skrevet julekortene i år

Et sjovt julekort er hyggeligt at sende og modtage. Samvirke og ChatGPT hjælper dig med at få skrevet julehilsener i år. Mormor og farmor er sikre modtagere, men den tålmodige dansklærer og eksmanden skal også have en hilsen, det er trods alt jul

Lad robotten hjælpe med at skrive julekortene

 

Har du lyst til at sende en julehilsen til alle dem, du ikke når at mødes med i december, men svært ved at få formuleret den rigtige hilsen? Samvirke har allieret sig med ChatGPT, så julekortene eller julemailen kan komme afsted med sjove, små hilsener. 
Mangler du teksten til et konkret julekort, kan du selv få hjælp af ChatGPT https://chat.openai.com/ Du skal blot fortælle, hvem kortet er til, måske forklare lidt om personen, og hvad vedkommende betyder for dig, så klarer robotten skriveriet. 
Her er 5 julekort, som vi har bestilt ChatGPT til at skrive. Brug teksterne som inspiration, hvis du sidder med en stak blanke julekort:

Til din søde bedstemor, som du ikke skal være sammen med juleaften i år:

Kære bedstemor,
Julen er her, og jeg ville ønske, at jeg kunne pakke mig selv ind som en julegave til dig! Desværre er jeg ikke så god til indpakning, så du får denne besked i stedet. Du er altid så fantastisk, at jeg føler, du fortjener mere end bare et kort. Håber, du får en skøn jul fyldt med smil og masser af lækker mad!
Kærlige julehilsener
 

Til din lidt irriterende nabo, hvor julehumøret lader vente på sig:

Kære nabo,
Jeg har hørt, at du elsker julen, så i år har jeg tænkt mig at hjælpe dig med at sprede julestemning. For hver dag, du ikke pynter op, vil jeg placere en julesok mere på din hoveddør. Glædelig jul, og lad os se, hvor mange sokker vi kan få op!
Med glæde og et glimt i øjet fra din nabo 🎅🧦🤣

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

 
Til din hjælpsomme kollega:

Ho ho ho! 🎅🏼 Til en fantastisk kollega, der spreder juleglæde året rundt! Må dit smil stråle som julelysene, og dine pauser være fyldt med god chokolade. Tak for godt samarbejde og din utrolige hjælpsomhed året igennem. Glædelig jul, jeg ser frem til endnu et år med teamwork! 🎄
Med kollegial hilsen

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

 
 
Til eksmanden … det er trods alt jul:  

Kære xxxx,
Glædelig jul, kære eksjulemand! 🎅🏽 Må din juleaften være lige så problemfri som at samle et IKEA-møbel uden at miste en skrue. Lad os erklære julefred, selvom du stadig kan være lidt som at finde sand i skoene – irriterende, men del af historien. 😄🎄
 
Glædelig jul fra hende den forrige 
 

 

En hilsen til dansklæreren henne i børnenes skole, der giver ham lov til at bruge den røde rettepen:

Kære dansk lærer,
Vi vil bare fortælle dig at du er en stjerne. Tak for din indsats og tålmodigheden med vores børn i året, der snart er er gåed.
Må du få en velfortjent pause og en riktig glædelig jul. Måske får du en fin rød kuglepen og en masse spændende bøger uden slåfejl.
Glædelig jul til dig.
 
 
 

Vi sender stadig julekort

Selvom postkassen ofte er tom, men mailboksen til gengæld er fyldt, så holder vi fast i traditionen med at skrive og sende julekort. De sidste 14 dage op til jul sender danskerne i gennemsnit dobbelt så mange breve og postkort pr. dag som normalt. 

Kilde: Post og Telemuseet