5 geniale gin-cocktails
Rangpur Ginger
Du skal bruge
4 cl Tanqueray Rangpur Gin
12 cl ginger ale
1 stænk angosturabitter
Limebåd til pynt
Sådan gør du
Fyld et glas med isterninger og tilsæt gin. Top med ginger ale og afslut med et stænk angosturabitter og en limebåd som pynt.
Bramble
Du skal bruge
3 cl Gordons London Dry Gin
2 cl citronjuice
1 cl sukkersirup
1 cl Creme De Mure (brombærlikør)
1 skive citron og et par brombær til pynt
Sådan gør du
Fyld en shaker med is, tilsæt gin, citronjuice og sukkersirup og shake i ca. 30 sekunder, til der dannes kondens på shakeren. Si indholdet over i et glas, og top med knust is. Hæld Creme De Mure over den knuste is, og pynt med en citronskive og et par brombær.
Dry Martini
Du skal bruge
4 cl Tanqueray No. Ten Gin
1 cl Dry Vermouth
En strimmel grapefrugt som pynt
Sådan gør du
Fyld dit martiniglas med isterninger for at køle det ned. Fyld herefter en shaker eller et røreglas med is, og tilsæt både gin og vermouth. Rør din cocktail med en bartenderske (en lang dessertske kan også anvendes) i cirka 30 sekunder. Tøm dit martiniglas for is, og si herefter din cocktail over i glasset. Pynt med en strimmel af grapefrugt, vrid for at udtrække olier ned i glasset og sæt på kanten.
Gin Mojito
Du skal bruge
4 cl Tanqueray London Dry Gin
7 mynteblade
2-3 limebåde
2,5 cl sukkersirup
5 cl æblejuice
Sådan gør du
Slå myntebladene let mod håndfladen for at frigøre de aromatiske olier, og kom dem herefter i glasset sammen med limebåde, tilsæt sukkersirup og muddle let, så juicen blandes med limen. Fyld dit glas 3/4 med knust is, tilsæt gin, top med æblejuice og rør rundt. Fyld glasset helt med knust is og pynt med en limebåd.
Pink Lady
Du skal bruge
4 cl Gordons London Dry Gin
2 cl Triple Sec
2 cl citronsaft
1 pasteuriseret æggehvide
1 cl grenadine
1 strimmel citronskal til pynt
Sådan gør du
Fyld en shaker med is. Tilføj alle indgredienserne, og shake i cirka 30 sekunder, indtil der dannes kondens på shakeren. Si din cocktail over i et martini eller vinglas. Twist en strimmel citronskal over glasset, og læg den herefter ned i cocktailen som pynt.