ANNONCE ANNONCE grøntsager 4 forårsfriske opskrifter med spirer Spirer er lysegrønne, spæde og knasende, og så er de rige på vitaminer og mineraler. Husk at spirerne har det bedst i det kolde køkken. Varme kan gøre dem dovne og slappe. frokost Rispapirsruller med spicy kylling og spirer Pak din egen, friske rulle og fyld den med krydret kylling, mango, agurk, chili, cashewnødder, spirer og skud. Dyp den færdige rulle i en let og lækker dip med lime og fiskesauce. aftensmad Spiresalat med stegt tofu Der er både ærteskud og lucernespirer i den flotte, farverige salat fyldt med lækker tofu, radiser, tomater og rødløg. morgenmad Morgenbowle med hindbær og solsikkeskud Lækker og cremet morgenmad med masser af frugt. På toppen er der krydrede og knasende solsikkefrø og friske, grønne solsikkeskud. forret Omelet med to slags laks og spirer Omelet med lækker edamamemos, varmrøget laks og friske, sprøde lucernespirer. Let og lækker forårsfrokost. ANNONCE ANNONCE Se også Grøntsager Kødfri dag - 10 inspirerende og hurtige opskrifter uden kød Haven Kan du spise dit ukrudt? Køkkenhaver 10 gode grunde til at dyrke dine grøntsager selv Læs mere om grøntsager opskrifter aftensmad
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Det rene barnemad: Sådan laver du mad med børn Madlavning i børnehøjde kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz: Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter, og vind gavekort til Paradis Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Scoop de rigtige svar og deltag i lodtræningen om et gavekort på 1000 kroner til Paradis. Vi trækker en vinder d. 31. juli 2025