Spiresalat med stegt tofu
Der er både ærteskud og lucernespirer i den flotte, farverige salat fyldt med lækker tofu, radiser, tomater og rødløg.

- 4 Personer
Ingredienser
100 g | sort quinoa |
200 g | tofu |
- | olie |
1 stk. | fed hvidløg |
- | Lidt peber og salt |
1 bakke | ærteskud |
1 håndfuld | lucernespirer |
4 stk | tomater |
4 stk | aflange radiser |
1 | rødløg. |
Dressing
4 spsk. | olivenolie |
2 tsk. | limesaft |
1 tsk. | akaciehonning |
Sådan gør du
- 1.Kog quinoa efter anvisning.
- 2.Afdryp tofu, og skær den i skiver. Steg den et minut per side sammen med et flækket hvidløgsfed. Afkøl let.
- 3.Lav en bund af ærteskud på fad eller tallerkener. Skær tomater i både og radiser og løg i tynde skiver.
- 4.Anret dem sammen med quinoa og tofu.
- 5.Bland olie, limesaft og honning sammen, og smag til med salt og peber. Hæld det over salaten samt en håndfuld lucernespirer.
Tip!
Brug, hvad du har. I stedet for tofu kan du for eksempel servere stegt halloumi-ost til salaten. Eller kogte æg.