ANNONCE ANNONCE opskrifter 20 opskrifter med hyldeblomstsaft Hyldeblomstsaft kan sagtens bruges til mere end blot at drikke. Tilsæt hyldeblomstaften i din madlavning, eller brug den i drinks, til is og til kager. Her er 20 opskrifter med hyldeblomstsaft. dessert Saftevandsis med hyldeblomst og kiwi Smukke og læskende ispinde, som køler herligt på de mest solrige dage. dessert Luksuskoldskål med jordbær & hyldeblomst Vi gør koldskålen ekstra lækker med lidt let flødeskum. Det giver en tyk, luftig og cremet koldskål. Serveres som dessert i små skåle med masser af friske, modne jordbær og et drys friske hyldeblomster på toppen. drikke Summer Grace Denne opskrift er udviklet af Rådet for Sikker Trafik og drinksmeister.dk med ønsket om at dine kørende gæster kommer sikkert hjem. dessert Champagneis med hyldeblomst (4 små velkomst-is) Denne is er perfekt som ”velkomstdrink” eller læskende forfriskning på en varm sommerdag. Isen kan serveres støbt i isforme eller som granite, hvor den findeles med en gaffel og serveres i cocktailglas. hovedret Braiseret kylling med hyldeblomst Mør og smagfuld kylling i en nærmest sursød sauce med hvidvin og hyldeblomst. Kan du ikke finde lårfilet, så kan du bruge kyllingelår med ben, og braiser i lidt længere tid, eller parter selv lårene og fjern benene. Opskrift Abrikoser marineret i hyldeblomst og vaniljecreme Opskrift Arme riddere med friske bær En ny og moderne udgave af en gammel klassiker – med masser af friske bær der har trukket i hyldeblomstsaft. Opskrift Jordbærsmoothie med hyld Opskrift Æblekage med valnødder Æblemosen gør den krydrede kage dejlig svampet. Opskrift Gammeldags lagkage med bær Opskrift Rabarbersyltetøj med jordbær og hyldeblomst Opskrift Hindbær tiramisu med hyldeblomst Opskrift Sodavandsis med hyldeblomst, jordbær og blåbær Opskrift Havrehyld med skyr Hyldeblomst kan du andet end drikke. Bland det for eksempel i en grød, det giver en skøn smag! Opskrift Salat med mormor-dressing Opskrift Grov æblekompot med ingefær Fantastisk tilbehør til andebryst, vildt, svine- og oksekød og også til fed fisk som laks. Opskrift Torsk i hyldeblomst Opskrift Kyllingesalat med jordbær Er du til salat til hovedret, så prøv denne sommersalat med jordbær og kylling. Serveret med brød, tør vi godt garantere at du bliver mæt. Opskrift Kål marineret i hyldeblomst og citrusfrugter Sådan kan du også undgå madspild! Lad dig inspirere af Claus Holm og undgå skraldespanden, når du laver mad. I denne opskrift bruger han stokken fra kålen fremfor at smide den ud. Du kan bruge lige den kål, du har tilovers. Opskrift Frisk hyldeblomstsaft Opskriften er udviklet i samarbejde med Gourministeriet.dk. Opskriften giver ca. 1.5 liter koncentreret saft, der opblandes ca. 1:4. Trækketid er 2-3 dage på køl. ANNONCE ANNONCE Læs mere om opskrifter
dessert Saftevandsis med hyldeblomst og kiwi Smukke og læskende ispinde, som køler herligt på de mest solrige dage.
dessert Luksuskoldskål med jordbær & hyldeblomst Vi gør koldskålen ekstra lækker med lidt let flødeskum. Det giver en tyk, luftig og cremet koldskål. Serveres som dessert i små skåle med masser af friske, modne jordbær og et drys friske hyldeblomster på toppen.
drikke Summer Grace Denne opskrift er udviklet af Rådet for Sikker Trafik og drinksmeister.dk med ønsket om at dine kørende gæster kommer sikkert hjem.
dessert Champagneis med hyldeblomst (4 små velkomst-is) Denne is er perfekt som ”velkomstdrink” eller læskende forfriskning på en varm sommerdag. Isen kan serveres støbt i isforme eller som granite, hvor den findeles med en gaffel og serveres i cocktailglas.
hovedret Braiseret kylling med hyldeblomst Mør og smagfuld kylling i en nærmest sursød sauce med hvidvin og hyldeblomst. Kan du ikke finde lårfilet, så kan du bruge kyllingelår med ben, og braiser i lidt længere tid, eller parter selv lårene og fjern benene.
Opskrift Arme riddere med friske bær En ny og moderne udgave af en gammel klassiker – med masser af friske bær der har trukket i hyldeblomstsaft.
Opskrift Havrehyld med skyr Hyldeblomst kan du andet end drikke. Bland det for eksempel i en grød, det giver en skøn smag!
Opskrift Grov æblekompot med ingefær Fantastisk tilbehør til andebryst, vildt, svine- og oksekød og også til fed fisk som laks.
Opskrift Kyllingesalat med jordbær Er du til salat til hovedret, så prøv denne sommersalat med jordbær og kylling. Serveret med brød, tør vi godt garantere at du bliver mæt.
Opskrift Kål marineret i hyldeblomst og citrusfrugter Sådan kan du også undgå madspild! Lad dig inspirere af Claus Holm og undgå skraldespanden, når du laver mad. I denne opskrift bruger han stokken fra kålen fremfor at smide den ud. Du kan bruge lige den kål, du har tilovers.
Opskrift Frisk hyldeblomstsaft Opskriften er udviklet i samarbejde med Gourministeriet.dk. Opskriften giver ca. 1.5 liter koncentreret saft, der opblandes ca. 1:4. Trækketid er 2-3 dage på køl.
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du Guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.