ANNONCE ANNONCE opskrifter 20 opskrifter med hyldeblomstsaft Hyldeblomstsaft kan sagtens bruges til mere end blot at drikke. Tilsæt hyldeblomstaften i din madlavning, eller brug den i drinks, til is og til kager. Her er 20 opskrifter med hyldeblomstsaft. dessert Saftevandsis med hyldeblomst og kiwi Smukke og læskende ispinde, som køler herligt på de mest solrige dage. dessert Luksuskoldskål med jordbær & hyldeblomst Vi gør koldskålen ekstra lækker med lidt let flødeskum. Det giver en tyk, luftig og cremet koldskål. Serveres som dessert i små skåle med masser af friske, modne jordbær og et drys friske hyldeblomster på toppen. drikke Summer Grace Denne opskrift er udviklet af Rådet for Sikker Trafik og drinksmeister.dk med ønsket om at dine kørende gæster kommer sikkert hjem. dessert Champagneis med hyldeblomst (4 små velkomst-is) Denne is er perfekt som ”velkomstdrink” eller læskende forfriskning på en varm sommerdag. Isen kan serveres støbt i isforme eller som granite, hvor den findeles med en gaffel og serveres i cocktailglas. hovedret Braiseret kylling med hyldeblomst Mør og smagfuld kylling i en nærmest sursød sauce med hvidvin og hyldeblomst. Kan du ikke finde lårfilet, så kan du bruge kyllingelår med ben, og braiser i lidt længere tid, eller parter selv lårene og fjern benene. Opskrift Abrikoser marineret i hyldeblomst og vaniljecreme Opskrift Arme riddere med friske bær En ny og moderne udgave af en gammel klassiker – med masser af friske bær der har trukket i hyldeblomstsaft. Opskrift Jordbærsmoothie med hyld Opskrift Æblekage med valnødder Æblemosen gør den krydrede kage dejlig svampet. Opskrift Lagkage med bær Opskrift Rabarbersyltetøj med jordbær og hyldeblomst Opskrift Hindbær tiramisu med hyldeblomst Opskrift Sodavandsis med hyldeblomst, jordbær og blåbær Opskrift Havrehyld med skyr Hyldeblomst kan du andet end drikke. Bland det for eksempel i en grød, det giver en skøn smag! Opskrift Salat med mormor-dressing Opskrift Grov æblekompot med ingefær Fantastisk tilbehør til andebryst, vildt, svine- og oksekød og også til fed fisk som laks. Opskrift Torsk i hyldeblomst Opskrift Kyllingesalat med jordbær Er du til salat til hovedret, så prøv denne sommersalat med jordbær og kylling. Serveret med brød, tør vi godt garantere at du bliver mæt. Opskrift Kål marineret i hyldeblomst og citrusfrugter Sådan kan du også undgå madspild! Lad dig inspirere af Claus Holm og undgå skraldespanden, når du laver mad. I denne opskrift bruger han stokken fra kålen fremfor at smide den ud. Du kan bruge lige den kål, du har tilovers. Opskrift Frisk hyldeblomstsaft Opskriften er udviklet i samarbejde med Gourministeriet.dk. Opskriften giver ca. 1.5 liter koncentreret saft, der opblandes ca. 1:4. Trækketid er 2-3 dage på køl. ANNONCE ANNONCE Læs mere om opskrifter
dessert Saftevandsis med hyldeblomst og kiwi Smukke og læskende ispinde, som køler herligt på de mest solrige dage.
dessert Luksuskoldskål med jordbær & hyldeblomst Vi gør koldskålen ekstra lækker med lidt let flødeskum. Det giver en tyk, luftig og cremet koldskål. Serveres som dessert i små skåle med masser af friske, modne jordbær og et drys friske hyldeblomster på toppen.
drikke Summer Grace Denne opskrift er udviklet af Rådet for Sikker Trafik og drinksmeister.dk med ønsket om at dine kørende gæster kommer sikkert hjem.
dessert Champagneis med hyldeblomst (4 små velkomst-is) Denne is er perfekt som ”velkomstdrink” eller læskende forfriskning på en varm sommerdag. Isen kan serveres støbt i isforme eller som granite, hvor den findeles med en gaffel og serveres i cocktailglas.
hovedret Braiseret kylling med hyldeblomst Mør og smagfuld kylling i en nærmest sursød sauce med hvidvin og hyldeblomst. Kan du ikke finde lårfilet, så kan du bruge kyllingelår med ben, og braiser i lidt længere tid, eller parter selv lårene og fjern benene.
Opskrift Arme riddere med friske bær En ny og moderne udgave af en gammel klassiker – med masser af friske bær der har trukket i hyldeblomstsaft.
Opskrift Havrehyld med skyr Hyldeblomst kan du andet end drikke. Bland det for eksempel i en grød, det giver en skøn smag!
Opskrift Grov æblekompot med ingefær Fantastisk tilbehør til andebryst, vildt, svine- og oksekød og også til fed fisk som laks.
Opskrift Kyllingesalat med jordbær Er du til salat til hovedret, så prøv denne sommersalat med jordbær og kylling. Serveret med brød, tør vi godt garantere at du bliver mæt.
Opskrift Kål marineret i hyldeblomst og citrusfrugter Sådan kan du også undgå madspild! Lad dig inspirere af Claus Holm og undgå skraldespanden, når du laver mad. I denne opskrift bruger han stokken fra kålen fremfor at smide den ud. Du kan bruge lige den kål, du har tilovers.
Opskrift Frisk hyldeblomstsaft Opskriften er udviklet i samarbejde med Gourministeriet.dk. Opskriften giver ca. 1.5 liter koncentreret saft, der opblandes ca. 1:4. Trækketid er 2-3 dage på køl.
Emballage Onlinehandel er fyldt med luft Lastbiler og postbude flytter hver dag rundt på tusindvis af papkasser, hvor luften fylder mere end den vare, vi har købt online. De halvtomme papkasser er til skade for miljøet og er med til at øge trængslen på vejene. En løsning skal gøre op med de luftige emballager
Coop Coop har papkasser i 4 størrelser Hvilken kasse passer bedst til det, du har købt? På Coops lager i Odense udregner en computer, hvilken kasse der skal bruges til din bestilling
Indkøb Shrinkflation: Her er varen, der gerne må skrumpe Når råvarepriserne stiger, ender dine dagligvarer ofte på skrump for at skjule en stigning i kiloprisen. Prisen kan altså holdes i ro, hvis en vare bliver mindre. Et sted skal du dog glæde dig over en vare, der bliver mindre og mindre
Indkøb Explainer: Hvorfor skrumper varerne i supermarkedet? Shrinkflation hedder det, når en vare bliver mindre uden at prisen falder. På dansk har vi ikke et ord for fænomenet, som producenter og supermarkeder bruger for at camouflere prisstigningerne.
Annoncørbetalt indhold Julekonkurrence: 11. december - vind et gavekort til Sol og Strand Svar rigtigt på dagens quiz og vind et gavekort til Sol og Strand KONKURRENCE
Annoncørbetalt indhold Bæredygtighed med bid: Bliv klogere på Label Rouge: Sådan gør franske frilandskyllinger en forskel
Tilberedning Alt i ovnen: 10 opskrifter, hvor alle ingredienser kommes direkte i et ildfast fad eller en bradepande