Zucchini og citronpasta
- 4 Personer
Det skal du bruge
500 g | pasta , f.eks. pappardelle |
2 stk. | zucchinier |
1 stk. | skalotteløg |
2 fed | hvidløg |
2 bundter | persille |
1 pakke | puckost |
2 stk. | citroner , saft og skal |
- | Pastavand |
- | olivenolie |
- | salt |
- | peber |
Sådan gør du
-
1Sæt din pasta til at koge i en gryde med godt saltet vand.
-
2Imens river du dine zucchinier på et mandolinjern i lange, tynde strimler. Du kan også skære strimlerne ud, hvis du er ferm med en skarp kniv.
-
3Hak din persille groft, og stil til side.
-
4Hak skalotteløg og hvidløg fint, og smid på panden på middel varme i olivenolie. Lad stege et par minutter, indtil du tilføjer dine zucchinistrimler.
-
5Steg zucchinistrimlerne i 2-3 minutter med skalotteløg og hvidløg. Tilføj evt. lidt mere olivenolie og naturligvis salt og peber. Stil til side.
-
6Overfør din kogte pasta til en stor skål, hvor det hele skal blandes. Gem pastavandet.
-
7Tilføj dine stegte zucchinier, persille, citronsaft og skal fra begge citroner.
-
8Smag til med pastavand, salt og masser af peber. Den her ret bliver virkelig defineret af citron, peber og persille.
-
9Top med feta, og så er du i mål.