Vitello Tonnatto
AFTENSMAD

Vitello Tonnatto

Klassisk italiener, som der ikke er nogen grundt til at lave om på. Kalvekød med tunsauce får du her til 4 personer.
  • 4 Personer

Kalvekød

700 g kalvebryst
- salt og peber
- smør
1 stk. løg
1 stk. gulerod

Tunsauce

2 dåser tun i olie
4 stk. ansjoser
2 spsk. kapers
2 spsk. citronsaft
3 dl. mayonnaise

Sådan gør du

  1. 1
    Krydr kalvebrystet med salt og peber.
  2. 2
    Brun kødet i smør på alle sider.
  3. 3
    Hæld vand i, så at kødet er to tredjedele dækket.
  4. 4
    Skær løg og gulerod i mindre stykker, og kom dem i vandet. Læg låg på, og lad det simre i 2 timer.
  5. 5
    Sluk, og lad kødet blive koldt eller lunt i lagen.
  6. 6
    Afdryp tunen, og kom den i en blender sammen med ansjoser, kapers, citronsaft og mayonnaise.
  7. 7
    Blend det til sauce og smag til med citron.
  8. 8
    Server det kolde kød i tynde skiver med en god skefuld sauce, citronskive og kapersdrys.

Tip!

Husk kapers og citron til anretning