Vitello Tonnatto

Klassisk italiener, som der ikke er nogen grundt til at lave om på. Kalvekød med tunsauce får du her til 4 personer.
Vitello Tonnatto
  • 4 Personer

Kalvekød

700 g kalvebryst
- salt og peber
- smør
1 stk. løg
1 stk. gulerod

Tunsauce

2 dåser tun i olie
4 stk ansjoser
2 spsk. kapers
2 spsk. citronsaft
3 dl. mayonnaise

Sådan gør du

  1. 1.Krydr kalvebrystet med salt og peber.
  2. 2.Brun kødet i smør på alle sider.
  3. 3.Hæld vand i, så at kødet er to tredjedele dækket.
  4. 4.Skær løg og gulerod i mindre stykker, og kom dem i vandet. Læg låg på, og lad det simre i 2 timer.
  5. 5.Sluk, og lad kødet blive koldt eller lunt i lagen.
  6. 6.Afdryp tunen, og kom den i en blender sammen med ansjoser, kapers, citronsaft og mayonnaise.
  7. 7.Blend det til sauce og smag til med citron.
  8. 8.Server det kolde kød i tynde skiver med en god skefuld sauce, citronskive og kapersdrys.

Tip!

Husk kapers og citron til anretning

Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #frokost