Vitello Tonnatto
- 4 Personer
Kalvekød
700 g | kalvebryst |
- | salt og peber |
- | smør |
1 stk. | løg |
1 stk. | gulerod |
Tunsauce
2 dåser | tun i olie |
4 stk. | ansjoser |
2 spsk. | kapers |
2 spsk. | citronsaft |
3 dl. | mayonnaise |
Sådan gør du
-
1Krydr kalvebrystet med salt og peber.
-
2Brun kødet i smør på alle sider.
-
3Hæld vand i, så at kødet er to tredjedele dækket.
-
4Skær løg og gulerod i mindre stykker, og kom dem i vandet. Læg låg på, og lad det simre i 2 timer.
-
5Sluk, og lad kødet blive koldt eller lunt i lagen.
-
6Afdryp tunen, og kom den i en blender sammen med ansjoser, kapers, citronsaft og mayonnaise.
-
7Blend det til sauce og smag til med citron.
-
8Server det kolde kød i tynde skiver med en god skefuld sauce, citronskive og kapersdrys.
Tip!
Husk kapers og citron til anretning