Vegansk og glutenfri konfektkage

En skøn måde at synde på med en lækker, vegansk konfektkage. Kagen får sødme fra dadlerne, og her må du godt vælge nogle gode, saftige dadler. Så klistrer konfektmassen så dejligt sammen.
Vegansk og glutenfri konfektkage
  • 8 Personer

Ingredienser

3 spsk. chiafrø
4 spsk. koldt vand
1.75 dl. mandelmel
2 tsk. kaffe frysetørret
5 spsk. kokosolie
1 stk. gulerod mellemstor
10 stk dadler små, uden sten
- kokosmel
- hindbær

Sådan gør du

  1. 1.Kom chiafrø og vand i en skål, og lad stå i 10 min. Kom resten af ingredienserne heri, og blend til en ensartet masse med en stavblender.
  2. 2.Del dejen op i muffin-forme. Drys kokosmel på, og sæt på køl i 2 timer. Servér kolde. Gerne med et bær på toppen.
Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen, #bagværk, #dessert, #kager til børn, #weekend og gæster, #vegetar og #snack ordentligt