ANNONCE ANNONCE DESSERT Vandmelon og hindbær-ispinde En overraskende og yderst velsmagende kombination af hindbær og vandmelon gør disse ispinde ekstra gode på en varm sommerdag. 4 Personer Ingredienser 300 g vandmelon, uden skræl og kerner 100 g friske eller frosne hindbær 1 tsk. sukker, efter smag - Isforme + ispinde ANNONCE Sådan gør du 1 Blend vandmelon, hindbær og sukker sammen med en stavblender, til massen er ensartet. Smag evt. til med mere sukker. 2 Fordel blandingen i ispindeforme. Frys ispindene i min. 4 timer, til de er dybfrosne. PRINT Tip! Prøv at bruge jordbær i stedet for hindbær. ANNONCE ANNONCE Populære opskrifter bagværk Smuldrekage med bær i airfryer En hurtig smuldrekage, når gæsterne banker på døren. Kagen er fra Casper Sobczyks kogebog 100 airfryeropskrifter bagværk Kardemommesnurrer Skru op for kardemommesmagen med knuste kardemommefrø i dejen og i kardemommesirup og kardemommesukker, som drysses på toppen af de nybagte snurrer. Opskriften er fra Anholt Bageri og Gartneri bagværk Pocherede rabarber med creme anglaise og olivenolie Rabarbertid betyder delikate desserter. Her er en smuk anretning med sommerens syrlige stænger. Opskriften er fra Anholt Bageri og Gartneri snacks og tilbehør Episk sticky toffee pudding En yndlingsdessert fra barndommen lavet i bradepande – nem og altid populær. Opskriften er fra den britiske kok Jamie Olivers kogebog ’Helt Enkelt’ snacks og tilbehør Bananasplit i airfryer Lun og lækker bananasplit uden bål i haven. Opskriften er fra ”Sundt og sprødt med airfryer” af Michelle Kristensen, udgivet på Politikens Forlag snacks og tilbehør Isdessert med ristet hvid chokolade, miso-karamelsauce og friske figner I bogen ’Sæson – Årstidens måltider’ byder kok og foodstylist Clara Gillow Harborg på mad til alle fire årstider med opskrifter, der kæler for alle dine sanser. På en råkold vinterdag kan det være skønt at skrue op for sødt, salt og krydret i køkkenet. Her får du opskrifter, der giver varme i kinderne og får temperaturen til at stige – på den gode måde.
Tilsætningsstoffer Derfor kan ultraforarbejdede fødevarer være et problem De ultraforarbejdede fødevarer har vundet stort indpas i vores kost de seneste år. Men mange af de ultraforarbejdede produkter mangler næring, og det stigende forbrug kædes sammen med øget risiko for flere forskellige sygdomme. Her får du den korte forklaring på, hvorfor ultraforarbejdet mad kan være et problem
Supermarkeder Sådan undgår du ultraforarbejdede fødevarer i indkøbskurven "Spis hel mad, ikke ultraforarbejdet, og ikke for ofte." Sådan lyder ernæringseksperten Marit Kolbys simple råd, som dog langtfra er simpelt at følge. Her bliver du klædt på, så du nemmere kan spotte ultraforarbejdede fødevarer, næste gang du handler
Tilsætningsstoffer 5 typer af fødevarer du ikke vidste er ultraforarbejdede Det er ikke kun slik, sodavand og fastfood, der er ultraforarbejdet. Mange andre typer af fødevarer, som normalt anses for at være sunde, indgår under betegnelsen ultraforarbejdede fødevarer. Se 5 af dem her
Tilsætningsstoffer Supernørdequiz: Har du styr på E-numrene? EU’s liste over tilsætningsstoffer, der må bruges i maden, skal gøre det nemmere for os forbrugere at finde rundt i de forskellige stoffer, der bliver tilsat vores fødevarer. Men har du styr på hvad numrene E 330, 951 og 250 dækker over?
Forår Den lille, kloge fastelavnsquiz - vind fastelavnstønde med pynt Boller op, boller ned... Har du helt styr på traditioner, rasleri og fastelavnsboller? Svar på de 6 spørgsmål i quizzen og vær med i lodtrækningen om en fastelavnstønde med pynt. Fastelavnstønden koster 299 kroner KONKURRENCE