Nogle gange skal det gå lidt stærkt. Denne smagfulde tunwrap med pesto, avokado, cherrytomater og forårsløg kan laves på blot 15 minutter. Så er der serveret! Opskriften er fra bogen "Nemme Retter På Budget" fra Mummum (Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksøe Bentse)
2 Personer
Tunsalat
140 g
tun i vand
2 stk.
forårsløg
0.5 bundt
dild
2 spsk.
cremefraiche
-
salt
-
peber
Andet
1 stk.
avocado
50 g
cherrytomater
2 stk.
tortillawraps
50 g
grøn pesto
30 g
blandet salat
ANNONCE
Sådan gør du
1
Dræn tun.
2
Hak forårsløg og dild fint.
3
Bland tun med forårsløg, dild og cremefraiche. Smag til med salt og peber.
4
Skær avocado i skiver.
5
Halver cherrytomater.
6
Smør en tortillawrap med pesto. Top med
salat, tunsalat, cherrytomater og avocado.