Tortillas med paprikabøffer og peberfrugtsauce
- 2 Personer
Ingredienser
2 stk. | ribeyebøffer |
1 spsk. | paprika |
1 tsk. | friskkværnet sort peber |
1 tsk. | oregano |
- | olie til stegning |
2 stk. | røde peberfrugter |
1 stk. | løg |
1 tsk. | hvidvinseddike |
8 stk. | hvedetortillas |
2 håndfulde | hjertesalat |
- | mynte |
Sådan gør du
-
1Bland paprika med peber og oregano og gnid ind i bøfferne. Læg i plasticpose og læg på køl i en time.
-
2Skær løg og peberfrugter i mindre stykker og kom i en gryde.
-
3Dæk med vand, kom eddike heri og lad grøntsagerne simre bløde under låg i ca. 15 minutter.
-
4Afdryp og kom op i en blender.
-
5Blend til en sauce og smag til med salt og peber.
-
6Tag bøfferne ud af køleskabet, 15 minutter før de steges.
-
7Steg bøfferne 1-2 minutter per side og skær i skiver.
-
8Lun eller gril tortillas.
-
9Snit salaten fint.
-
10Anret tortillas med sauce, salat og kød.