Tortillas med paprikabøffer og peberfrugtsauce
AFTENSMAD

Tortillas med paprikabøffer og peberfrugtsauce

Server åbne tortillas med kniv og gaffel eller lav ruller, der ikke kræver bestik. Skal det være på budget, kan du lave en hakkedreng med paprika i stedet for en ribeye bøf. 
  • 2 Personer

Ingredienser

2 stk. ribeyebøffer
1 spsk. paprika
1 tsk. friskkværnet sort peber
1 tsk. oregano
- olie til stegning
2 stk. røde peberfrugter
1 stk. løg
1 tsk. hvidvinseddike
8 stk. hvedetortillas
2 håndfulde hjertesalat
- mynte

Sådan gør du

  1. 1
    Bland paprika med peber og oregano og gnid ind i bøfferne. Læg i plasticpose og læg på køl i en time.
  2. 2
    Skær løg og peberfrugter i mindre stykker og kom i en gryde.
  3. 3
    Dæk med vand, kom eddike heri og lad grøntsagerne simre bløde under låg i ca. 15 minutter.
  4. 4
    Afdryp og kom op i en blender.
  5. 5
    Blend til en sauce og smag til med salt og peber.
  6. 6
    Tag bøfferne ud af køleskabet, 15 minutter før de steges.
  7. 7
    Steg bøfferne 1-2 minutter per side og skær i skiver.
  8. 8
    Lun eller gril tortillas.
  9. 9
    Snit salaten fint.
  10. 10
    Anret tortillas med sauce, salat og kød.